Rady a tipy pro dílnu, dům a zahradu

15. 07. 2019
Ovoce z grilu – originální a chutný nápad
Jen málokoho by napadlo dát na gril ovoce, ale to je obrovská škoda. Ochuzujete se tím totiž o výbornou lahůdku. Ačkoliv je ovoce na grilu neobvyklé, je taky neobvykle dobré!
12. 07. 2019
Zelenina z grilu – zdravě a chutně
Když se řekne grilování, většině z nás se nejspíš automaticky vybaví maso. A třeba takový steak na grilu je skvělý, o tom není pochyb. Na grilu toho ale zvládnete udělat mnohem víc!
27. 05. 2019
Churrasco – barbecue na brazilský způsob
Sotva existuje národ, který má tolik zkušeností s grilováním, jako právě Brazilci. A v Brazílii nic nemilují více, než své churrasco.
06. 05. 2019
Grilování na rožni
Grilování a maso na rožni patří k sobě už od doby, co lidé začali připravovat jídlo nad otevřeným ohněm. A hlavně – tímto způsobem grilování připravíte k podávání prakticky cokoliv.
29. 04. 2019
Přímé versus nepřímé grilování
Nezáleží na tom, jestli máte gril plynový nebo na dřevěné uhlí. To podstatné je, jakým způsobem a odkud působí teplo na grilované maso.
15. 04. 2019
Planking – lahodně z prkénka
Za tuto znovuobjevenou techniku grilování vděčíme původním obyvatelům Severní Ameriky.
05. 04. 2019
Plynové grily – žhaví průkopníci
Stačí otočit knoflíkem, zapálit hořáky a za několik minut může začít zábavné grilování!
27. 03. 2019
Nejlepší kousek na váš gril
Pro skvělý výsledek z grilování je potřeba dobře nakoupit. Aby vám grilovaná surovina dala ze sebe to nejlepší, musíte ji dobře znát. Proto jsme pro vás připravili průvodce terminologií řezníků a gurmánů.